Öko élményórák

Iskolai falakon kívül, élményfalakon belül. Körbevesz bennünket az interaktív, színes, látványos közeg, egy téma a fókuszban! Járjuk együtt körbe a környezetvédelem, környezetismeret, legkülönbözőbb témáit, csoportos vezetett foglalkozás, kiállítás, és nagymozi-élmény segítségével! Úgy gondoljuk, így igazán megragad minden gyermekben a legfontosabb tudnivaló, és nyitott lesz, hogy még jobban megismerje környezetét!

Válassz tematikáink közül: 

  • A szelektív hulladékgyűjtés
  • A víz drága kincs, avagy a víz körforgása
  • A föld felépítése

Egy komplex, átfogó tudásanyagot állítottunk össze környezeti témákban szaktanárok bevonásával. A gyerekek az életkoruknak megfelelő legoptimálisabb ismeretanyagot kapják mind nyelvezet szerint, mind tartalmilag élményszerű környezetben! A foglalkoztatótér alkalmas előadások, bemutatók megtartására, amely a 4K moziterem szolgáltatásaival kiegészülve maradandó oktatási élményt nyújt. 

Az élményprogram három színtéren valósul meg. Az egyik pillért az állandó alapkiállítás és annak ismeretanyaga képezi, a másodikat a 4K filmvetítés adja, a harmadik pillért pedig az interaktív foglalkozás, gyakorlatias bemutatók, kísérletek teszik egésszé.  

Szolgáltatás: alapkiállítás megtekintése „témavezetővel”, tematikus interaktív foglalkozás, 4K filmvetítés , csúcstech 

Ár: 1800.- Ft/fő